Lunchen en/of dineren in onze Gasterij, slapen in onze Slaperij! Naar de site van de Slaperij. »


Bekijk snel onze vacatures »
In onze sfeervolle gasterij kunt u heerlijk dineren… en er is van álles te zien! »


U vindt Gasterij t Woud langs de Herenweg tussen Bergen en Egmond. Reserveren kan telefonisch of via internet. »Regelrecht het duin in


Gasterij 't Woud ligt letterlijk op een steenworp van het Noordhollands Duinreservaat. De ideale plek om uw wandeling of fietstocht te starten!

Aan de overzijde van de Gasterij kunt u gratis parkeren. Vanaf 11.00 uur kunt u bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie met slagroom en kandij. Na een lichte lunch kunt u van hieruit uw wandeltocht beginnen over het bijna vier kilometer lange voetpad De Woudweg of, voor de fietsers, één van de routes kiezen die vanaf Gasterij 't Woud kunnen worden afgelegd.

Aan het einde van uw tocht bent u bij ons uiteraard welkom voor een welverdiend drankje, hapje of diner! In de zomermaanden kunt u genieten van de bosrijke omgeving op ons gezellige, ruime terras. En wanneer het weer het toelaat kunt u ook daar genieten van onze heerlijke gerechten en een goed glas wijn.

Bij Gasterij 't Woud kunt u lunchen en dineren, genieten van pure gerechten voor een aantrekkelijke prijs. Neemt u alvast een kijkje op de menukaart!