Bekijk snel onze vacatures »








In onze sfeervolle gasterij kunt u heerlijk dineren… en er is van álles te zien! »






U vindt Gasterij t Woud langs de Herenweg tussen Bergen en Egmond. Reserveren kan telefonisch of via internet. »



Menukaart


De keuken is geopend vanaf 12.00 uur

Menu van september (35,00 euro p.p)

Amuse

***

Wildzwijn ham
met salade van hutspot en cranberry ketchup
of
Gerookte botervis
met croutons, zeekraal & dillemayonaise

***
Gebakken rode poon
met ratatouille, rosti & kruidenolie
of
Gebakken eendeborst
met creme van pompoen, gepofte biet & jus de veau

***
Hollands kaasplateau
of
Koffie met lekkernijen
of
Tarte tatin
met huisgemaakt sorbetijs van creme fraiche



Lunchgerechten

Tomaten soep
Met een druppeltje olijfolie 6,00

Soep van het seizoen
vanaf 6,50

Proeverij
een variatie van kleine voorgerechten 13,50
Twee personen 25,00

Gerookte forel op landbrood
met fijne rauwkost salade en frisse dressing 7,50

Noordzee salade
gerookte zalm, forel en garnalenkroketje
15,50

Quiche
van seizoensgroenten, geserveerd met salade 8,00

Salade 't Woud
langzaam gegaarde parelhoen, croutons en Parmezaan 14,50

Carpaccio
geserveerd op landbrood met pesto en Parmezaan 9,00

Huisgemaakte hamburger
gebakken ui, tomaat, komkommer en saus 9,50

Tosti
ham en kaas 4,00

Broodje kroket
twee "Amsterdamse kroketten" op landbrood 7,00

Uitsmijter
rijkelijk belegd met ham en kaas 8,00

Voor bij de borrel

Landbrood
met gezouten boter en kruidenboter 4,50

Amsterdamse bitterballen
met Amsterdams zuur 8 st. 6,00

Warme kaasstengels
met chili saus 8 st. 7,00

Noordzee garnalenkroketjes
met limoen mayonaise 8,00

Voorgerechten


Proeverij
een variatie van kleine voorgerechten 13,50
Twee personen 25,00

Caprese
mozzarella, tomaat, truffel en basilicum 14,50

Bietenbloem 't Woud
Egmondse geitenbol van de Klomphoeve 14,50

Trio van Hollandse garnalen
garnalen cocktail, garnalenkroketje & bisque 16,00

Gravad Lax
met venkel salade en dille mayonaise 12,50

Gerookte rib-eye
met gegrilde little gem, brioche brood en piccalilly mayonaise 14,00

Carpaccio
dun gesneden runderbiefstuk met salade, pesto, pijnboompitjes, parmezaan 14,00

Eendenlever
geserveerd met tarte tatin en rode port saus 18,75

Soep van het seizoen
vanaf 6,50

Hoofdgerechten

Vis van de dag
wekelijks wisselende vis met bijpassend garnituur

Vissalade
met gerookte forel, gravad lax & Hollandse garnalen 18,50

Risotto
met seizoensgroenten 18,50

Parelhoen
op ouderwetse wijze, zacht gesudderd in eigen jus met appel en cranberry 23,75

Kalfsentrecote
met seizoensgroenten en bearnaisesaus 23,75

Tournedos
180 gram ossenhaas naar keuze gebakken. Met gebakken champignons en jus 25,75

Desserts

Kaas
met vijgenjam en notenbrood 12,00

Bavaroise
vruchten bavaroise met sorbetijs 7,50

Advocaat
met vanille ijs en slagroom 7,50

Creme Brulee
met roomijs 7,50

Sorbet
vanille ijs met vers fruit en slagroom 7,50

Parfait
met chocolademousse 8,00

Koffie met lekkernijen
een variatie van drie kleine desserts 7,50

Wij serveren bij ieder dessert een bijpassende dessertwijn 5,00 per glas